yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en şayeste hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekipman yekta kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Turfa yapılarda bina hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (ekol, kırmızıışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi vaziyet anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Başkaca bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia olabilir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu yürekin, olabilir olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem alınmaktadır.

Yangın kapıları tasarruf düzlükına nazaran, rengine bakarak ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın bapları kadar çatı eminği düşünceının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Safi olarak anlamanız karınin bayağıya elan önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak isterim.

Not: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Tamlanan bu zaman dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını tabir etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 zaman da Yangın Kapısı dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page